Viktig information

 Hej! 


Veckorna bara springer förbi och nästa vecka är de sportlov, skolan är stängd och fritids är öppet för dem som anmält sig. 


Veckan efter lovet blir det lite förändringar för årskurs 1. Vår incheckning via infomentor  kommer att ske i klassrummet direkt efter skolans slut. Därefter tar eleverna sina väskor och kläder med sig till Stora fritids. Vi kommer att vara ute ett tag och sedan gå in och ha vår samling där vi berättar hur eftermiddagen kommer se ut för eleverna. 


Som vi har meddelat er tidigare kommer mellanmålet ligga mellan 14:30-15:00, vilket innebär att vi inte är tillbaka på fritids klockan 15.00 som tidigare, när en del barn ska gå hem. Ni får gärna komma upp till matsalen för att hämta era barn om ni inte hinner vänta nere vid fritids. Vi ber era barn i så fall att ta med sina grejer upp till matsalen. 


Restriktionerna har släppt men vi kommer att fortsätta med att ni vårdnadshavare inte går in i våra fritidslokaler. Skulle det vara så att ni vill prata med någon av oss på fritids så får ni gärna boka tid. Ni kan nå oss på både telefon eller vår mejl för och boka en tid. 


Det är jätteviktigt att ni lägger in tider som stämmer på Infomentor och kommentarer ifall det skulle vara att någon annan hämtar eller om eleverna ska gå hem själva. 


Viktigt! 

Den 14 mars är fritidshemmet stängd för kompetensutveckling! 


1-2 Telefonnummer:  046-73 94 65, 0723-91 76 84


elin.ingulfsen@kavlinge.se


jean.jonsson@kavlinge.se


andreas.gyllander@kavlinge.se


jimmy.svedborg@kavlinge.se


madelene.strandqvist@kavlinge.se 


Trevlig helg!

Vänligen Madde, Jimmy, Jean, Andreas och Elin


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jullovs aktivitets schema

Mellofest