Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2020
Bild
  Hej alla vårdnadshavaren!  Nästa veckan börjar höstlovet. Vi ska jobba hela veckan med halloween tema. Vi bjuder barnen på massa pyssel och ute aktiviteter. På onsdag ska vi åka till Järavallen. Bussen från fritids går kl. 9:30 och vi är tillbaka kl.13:30 . Snälla se över att barnen har kläder efter väder. Veckan ska vi avsluta med ett litet spa på torsdag och halloween disco på fredag. Barnen få gärna klä ut sig, men inga masker är tillåtna.  Hoppas att ni som är lediga ska ha härligt lov och ni som är anmälda till fritids omsorgen ser framemot att vara här.  Mvh Fritids Personalen 

Onsdagar på fritids 1-2.

 Hej alla vårdnadshavare! Vi på fritids 1-2 har tagit beslut om att terminen ut räkna våra onsdagar som utedagar, om vädret tillåter kommer vi alltid ta oss iväg till en plats i vårt närområde för att leka efter skolslut ca kl: 13.45-15.30.  Ni får alltid information om vart vi planerar att bege oss veckan innan utflykt, det kommer ni kunna läsa om här på bloggen. Mellanmålet kommer med start v. 43 att förtäras under planerad utflykt, alternativt på fritids om det skulle bli så att det regnar på oss förfärligt mycket. Det är viktigt att ni förser era barn med kläder efter väder, vi kommer att gå iväg oavsett temperatur.  Ni är alltid välkomna att hämta era barn där vi befinner oss om de ska gå hem innan kl:15.30, alternativt att ni väntar med att hämta era barn tills vi kommer tillbaka till fritids kl:15.30. Trevlig helg önskar vi personal från fritids 1-2  =)
Bild
 Hej alla föräldrar! Vi har haft otroligt fina och stundvis soliga dagar på fritids nu i några veckor, det passar oss jättebra eftersom vi leker mycket ute just nu. Era barn kommer med start denna veckan erbjudas fritidsgymnastik i E-hallen på tisdagar efter mellanmålet, kl: 14.50-15.50 ca. Vi kommer att begränsa antalet barn i grupperna. Vi känner in hösten lite på fritids genom att pyssla lite i temat. Era barn (de som vill) har skapat fina ljuslyktor av lera och målarfärg. Det är fantastiskt roligt att se dem alla arbeta så flitigt och med så stort engagemang. Här följer lite bilder på barnens verk.. Soliga hälsningar från oss på fritids 1-2  =)
Bild
 Veckan 41! Denna veckan har barnen fått att arbeta med pärlplattor och göra massa olika mönster, vi försätter med aktiviteter utomhus så mycket som möjligt eftersom vädret är jättebra och barnen behöver röra på sig i utemiljön. Vi tar fram bollar, cyklar, bandyklubbar, studsmattor. På onsdagen har vi varit på utflykt vilket var jätteuppskattat av barnen. Barnen lekte jättefint och åt mycket till mellis. Snart är det höstlov och vi förstår att det kan sker ändringar till denna veckan men snälla, allt som ni ändrar vill vi att ni kommunicerar med personalen också. Mvh  Fritids personalen 

Utflykt onsdagen den 2/10!

 Hej alla föräldrar! Onsdag kommande vecka, den 7/10 planerar vi att göra en liten utflykt med era barn till lekplatsen på Högalid efter skolan.. vi traskar iväg kl: 13.45 ca, och är tillbaka på fritids igen senast kl: 15.30.  Vi kommer att ta med oss mellanmålet dit och det går såklart jättebra att hämta era barn där om de ska gå hem innan kl: 15.30.  Kläder efter väder!! MEN skulle det regna ruskigt mycket så ställer vi in utflykten och går iväg vid ett annat tillfälle. Ni får ha en fin dag! Vänligen /Olympiaskolans fritidspersonal  =)