Inlägg

Visar inlägg från september, 2020

Höstlovet vecka 44

 Hej alla föräldrar! Höstlovet ligger bara en månad bort och det har nu blivit dags för er föräldrar att lägga in schema för era barn på InfoMentor, om ni behöver omsorg för era barn måste ni registrera detta senast fredagen den 2/10! Det är jätteviktigt för vår verksamhet att ni anger ett så säkert schema som möjligt, vi anmäler till Korsbacka kök antal barn samt specialkoster senast två veckor innan varje lov. Vi som arbetar på fritids lyfter semester om utrymme finns, därför önskar vi att ni som lite senare bestämmer er för att inte lämna era barn på fritids trots att ni anmält er på Infomentor tar bort era tider senast två veckor innan kommande lov och studiedagar. Våra aktiviteter planeras även efter hur många barn vi är på fritidshemmet och klubben under loven.  Studiedagarna som gick var jättemysiga på alla sätt, vi har haft två toppendagar tillsammans på fritids men bara hälften av alla barn som var anmälda på Infomentor kom dessa dagar. Vi vill gärna att ni tänker lite på dett

Studiedagarna 21/9-22/9.

 Hej! Vi vill bara påminna er om att det är studiedag på måndag och tisdag (21/9-22/9). Skolan är stängd men fritids är öppet som vanligt för de som har anmält sin närvaro.  Ni får gärna packa med era barn en liten väska med extra kläder och vattenflaska, det kan vara bra att ha med sig vid eventuell utflykt. Kläder efter väder, vi är ute och leker oavsett väderlek.  Vänligen / Fritidspersonalen.

Vecka 37

Bild
 Hej alla föräldrar! Denna veckan har era barn lekt mycket utomhus, vi har bjudit barnen på lite olika aktiviteter så som bandyturnering, rund basket och en lek som heter 10-0 (tio till noll).  Vi pysslade i onsdags.. de barn som ville fick måla gipsfigurer. Vi har klistrat magneter på baksidan av figurerna, så att dessa kan användas som kylskåpsmagneter. Jättefina blev dem! =) I måndags och torsdags lekte vi i "skogen" på andra sidan skolan, detta är något våra fritidsbarn tycker är jätteroligt och ser fram mot varje vecka.  Vi önskar er alla en fin helg!