Inlägg

Visar inlägg från 2019
Bild
Hej Alla!  Nu närmar vi oss sista veckan innan jullovet, vi kommer att erbjuda barnen att julpyssla och baka. Vi gå till korsbacka hallen som vanligt tisdag och onsdag, vi kommer ha en liten Julavslutning på fritids den torsdagen 19/12 där vi bjuda på det barnen har bakat och ha lite julmys och juldisco. Mvh Fritids 
Bild
Hej alla vårdnadshavare  Hoppas att lovet har varit bra, nu kör vi fullt ut till jullovet. Som vanligt erbjuder vi olika aktiviteter för barnen efter deras intressen. Vi vill påminna er om att det börjar bli kallt nu och vi är ute varje dag, så ta med varma kläder och mössa och vantar.  Mvh fritids personalen
Hej alla vårdnadshavare med barn på fritids. Ni behöver fylla i omsorg för ert barn under jullovet, senast den 31 oktober ska det ligga inne. Obs obs obs.  Fritidshemmet är stängt den 7 januari 2020..... Tänk också på att ha ordentligt med kläder med då vi går in i kallare tider.
Bild
Hej Alla  Har kommer lite mer foto från senaste veckan. Barnen älskar att fota allt som de bygger och konstruerar. Varje dagen hittar de på ny sätt att utrycka sig.   Så roligt att vi kan dela detta lite med Er!
Bild
Hej alla, idag har vi haft lite gympa uppe i e-hallen, vilket uppskattas av alla barnen. Vi är blandade från 1-2 och klubben. Barnen använder mycket motorik, samarbete mellan avdelningarna, och skapar nya kontakter och vänner, då vi är olika barn hela tiden.
Bild
Hej alla föräldrar. Vecka 39-40 har vi erbjudit barnen att få pyssla, med hösttema. Barnen har använt olika material för att uttrycka sig. Ni är varmt välkomna till fritids för att se era barns skapelser.

Höstlov

Om några veckor är det tid för höstlov, vecka 44 vilket är 28 oktober - 1 november 2019. Då vi ska planera fritidshemmets verksamhet och beställa mat så behöver vi veta ert behov av omsorg. Har ni behov av omsorg ska ni fylla i tiderna på Infomentor senast måndag 30 september 2019. Har ni inget behov av omsorg så skriver ni inte in några tider. Behöver ni göra ändringar efter den 30 september måste ni kommunicera detta med personalen på fritidshemmet. Vi skriver ut listor för de barn som har tider på fritids och det är dessa listor som gäller för närvaro under höstlovet. Hälsningar Fritidshemmets personal
Hej Alla Föräldrar och Elever! Denna vecka försöker vi vara ute så mycket som möjlighet innan det tråkiga höstväder kommer (Kläder efter väder och ombyte). Vi erbjuder olika typ av aktiviteter ute och lite pyssel och spelhallar inne.  Tack för bra feedback om infomentor. Tänk på att lägga in kommentar om schemas ändras på infomentor.  Vi önskar er fantastisk vecka  Mvh Fritids Personalen 1-2 
Hej alla föräldrar. En liten påminnelse att ha kläder efter väder här nu, måndagar har vi utedag och då gäller det att kläder finns så att ert barn inte fryser eller det regnar lite. Så gör en check o fyll på med kläder. Ni hittar oss på baksidan vid lekplatsen. Mvh fritids 1 och 2.
Hej och välkomna till ny läsår på fritidshemmet! Denna vecka ska vi erbjuda olika aktiviteter för eras barn bland annat E-hallen på onsdag, ute aktiviteter (cyklar, studsmattor, styltor etc.). Vi fokuserar också på att köra igång elevråd på fritids. En gång i vecka ska barnen ha möte och berätta sina ansiktet om fritidsverksamhet.  Lite påminnelse till föräldrar att det är jätte viktigt att tiden på eras barn schema står på infomentor och i kommentar rutan information som t.ex. vem ska hämta eller gör hem själv. Om eventuella andningar  Vi ser framemot spännande terminer Mvh Fritids personalen.