Inlägg

Visar inlägg från 2018
Bild
Hej alla vårdnadshavare! Denna vecka ska vi fokusera på att förbereda oss till halloween. På onsdag ska vi ha flera aktiviteter som: halloween pyssel, lekar inne i gympahallen, disco och målning. Så klart ska vi också ha våra vanliga aktiviteter: gymnastik, fotboll. Vi tittar framåt till nästa vecka för ett superkul höstlov.  Vi vill också påminna att schema måste bli lämnat senast fredag förmiddag för ny vecka.  Mvh Fritids personalen 
Hej och välkomna i vecka 40 Idag börjar vår fotbollturnering på fritids. De barnen som hade visat intresse fick vara med. Direkt efter melis ska alla från åk.1 & åk.2 vara i E- hallen. De barnen som ska inte spela ska heja på läktaren. Ungefär kl. 15:30 ska vi vara tillbaka på fritids område. Turnering ska hållas till vårterminen.  Viktig! Vi bestämde att vi måste höra från vårdnadshavare om eras barn ska gå hem själva varje vecka. Ni ska höra av er via sms/ ringa /prata med oss.  Veckans planering  * tisdag: titta på fotboll, efter ute på andra sidan av skolan  * onsdag: e-hallen och pyssel på fritids * torsdagidrotts-hallen, källaren och ute * fredag: filmmys och innevarksamhet  Hälsningar Personalen på fritids 1och 2
Bild
Vara fantastisk barn önskar att vi visar hur kreativa de är på fritids.  . 
Bild
Välkommen till en spännande vecka 37  Vi började veckan med idrottsaktiviteter i gympasalen. Barnen ficka prova gymnastik, vi körde lite dans också. Tanken med vår måndagsgympa är att barnen ska lära sig från varandra och känna till hur viktig rörelsen är i livet. 
Välkommen till vecka 36  Fritids börjar att organisera sig med olika aktiviteter varje vecka som barnen har väntat på. Vi bjuder barnen till E-hallen som vanligt varje onsdag men eftersom barnen visar stort intresse för rörelse så vi har också bokat idrotts- hallen på måndagar och torsdagar. Våra aktiviteter börjar efter mellanmål till ungefär kl.16.00. Tisdagar är vara ute dagar så om vi är inte på fritids gård ni kan hitta oss också på andra sidan av skolan. På fredagar fortsätter vi med våra mysiga eftermiddagar med film. 
Bild
Välkomna tillbaka till ett nytt spännande läsår med oss på fritids. På vår blogg kan ni hitta info och inlägg om vad vi gör och ska göra på fritidsverksamhet.
Bild
Vi vill påminna er om att lappen för studiedagen den 12 Mars som sitter på dörren måste fyllas i.  Det går även bra att ringa eller skicka ett sms till fritdstelefonen.  
Bild
Vecka 7  Ny aktivitet på fritids - BAKA  Barnen visar stort intresse att baka, de var jätte glada att blanda alla produkter och få fina kakor.
Bild
Vecka 3 Igår fick barnen leka med ”foam Clay”. Barnen skapade gubbar och figurer efter deras egen fantasi. OBS! Vi på minner er om att INTE glömma lämna in lov lappen i tid, annars har ni ej någon plats för ert barn på fritids under denna vecka.