Inlägg

Visar inlägg från 2017
Bild
Vecka 51 Idag fick barnen göra julpyssel att dekorera i blomkrukan eller julskinkan.
Bild
Vecka 49 Nu böjar julen närma sig, och med det så startar vi med vårt julpyssel. Idag har barnen fått göra egna tomtar av krukor. Dom fick dekorera hur dom ville. 
Glöm inte att sista dagen för lovlappen är imorgon den 22/11. Lämnar man inte in lappen imorgon så har man ingen plats på lovet.
Glöm inte att lämna in julledighetslappen senast den 22e november!
Bild
Vecka 45 Idag fick barnen göra sina egna ramar. Dom fick i uppgift att tänka igenom noga hur dom skulle göra innan vi tog fram färg och annan dekoration.
Bild
Vecka 45 vi började med höst pyssel. Barnen fick göra "RAINY DAY". Det var rolig att kombinera papper och färg. Vi gjorde paraplyer genom att vecka papper och målade sedan regn i bakgrunden. På paraplyerna gjorde barnen olika mönster. 
Bild
Veka 43 vi börjar att förbereda oss till halloween. Barnen fick göra masker. De kom på många egna idéer hur masker ska ser ut. 
Bild
Vecka 41 Idag har några utav 2:orna fått prova på att vara i källaren.
Bild
Vecka 41. Idag har vi börjat lite smått med halloween pyssel. Barnen gjorde spindlar med hjälp av färg och sina händer.
Bild
Lite bilder från vår fria lek nu på eftermiddagen. 
Bild
Barnens egna idéer med fri lek på fritids. Dom använder bilmattan för att leka med bilar,loombands för att göra fina smycken, klossar för att bygga fina torn, och pärlor.
Bild
Veckpyssel på fritids åk 1-2. Vi tillverkare dinosaurier av toarullar och papptallrikar. Barnen använde sin fantasi och gjorde egna varianter av djur. 
Bild
Varje onsdag går ett gäng från ettan och ett gäng från tvåan upp till e-hallen för lek och rörelse! I bland styrd aktivitet och ibland fritt val. Även klubbenbarnen kommer dit så vi har blandade åldrar.
Bild
Vecka 39 Vi fortsätter att jobba med höst tema.